Met het NedTrack auto volgsysteem kunt u snel en eenvoudig uw wagenpark live volgen via GPS. De locaties van uw voertuig(en) zijn direct en automatisch te zien in het online webportaal, waarop u vanaf elke locatie kunt inloggen. Ervaar zelf de voordelen van NedTrack, hét voertuigvolgsysteem van Nederland! Na installatie van NedTrack in uw voertuig(en) heeft u gelijk inzicht in de posities van uw auto door middel van een online account. Door middel van GPS (satellieten) en M2M communicatie (mobiel netwerk), worden locaties bepaald. Voor de locatie bepaling wordt gebruik gemaakt van de meest moderne GPS/Glonass technieken.

Voordelen van ons product:

  • 24/7 direct inzicht in de exacte locatie van uw voertuig(en)
  • Inloggen via computer, de app op uw tablet of mobiele telefoon
  • Geen software installatie nodig; alles online
  • Betaalbare maandelijkse lasten
  • Exacte locatie te zien, maar ook afgelegde routes en veel meer

U kunt NedTrack voor van alles gebruiken. Of het nu gaat om in het geval van diefstal de locatie van uw voertuig(en) te achter halen, het controleren van uw personeel of omdat het bijvoorbeeld gaat om te kijken welke medewerker het dichts bij een (nieuwe) opdracht is; NedTrack is er voor u.

U ziet dat NedTrack u in vele situaties tot voordeel kan zijn. Vraag daarom vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan en ervaar wat voor voordelen NedTrack uw bedrijf kan bieden!

 

Interesse? Vraag een prijsopgaaf aan!