Vergroot de veiligheid van je fleet met onze slimme dashcams

Zie wat er is gebeurd, vergroot de veiligheid en efficiency van je wagenpark en bestuurders.

Gebruik opnames als bewijs bij schadeclaims

Rijgedrag van voertuigen en bestuurders effectief monitoren

Bespaar op brandstof en verzekering -premies door beter rijgedrag

Wat is een dashcam?

Een dashcam is een compacte videocamera die op het dashboard van een voertuig wordt gemonteerd en continu de omgeving vastlegt tijdens het rijden. Met de inzet van de Nedtrack dashcam zorg je voor een veilige werkomgeving voor je chauffeurs en heb je altijd bewijsmateriaal achter de hand bij bijvoorbeeld bij schadeclaims.

De voordelen van onze fleet dashcams 

Verdedig je met bewijzen
tegen schadeclaims

Onze geavanceerde dashcams met AI technologie gaan verder dan traditionele dashcams. Ze herkennen ook onveilig of afgeleid rijgedrag en geven directe audio-waarschuwingen door aan de bestuurder. Of het nu gaat om telefoongebruik,  slaperigheid of roken,  onze dashcams verbeteren de veiligheid van je wagenpark naadloos.

Zie wat er op de weg is gebeurd

Optimaliseer de veiligheid van je wagenpark en voorkom ongevallen door volledige controle te nemen. Laat automatisch hoorbare waarschuwingen in real-time afspelen in de cabine om je bestuurders te alarmeren bij afleiding, en bekijk gelijktijdig camerabeelden van zowel de weg als de bestuurder. Hiermee verkrijg je direct inzicht om proactief te handelen en de algehele veiligheid van je vloot te versterken.

De volledige situatie in beeld met onze moderne AI dashcams

Onze geavanceerde dashcams met AI technologie gaan verder dan traditionele dashcams. Ze herkennen ook onveilig of afgeleid rijgedrag en geven naar wens waarschuwingen door aan de bestuurder en wagenparkbeheerder. Of het nu gaat om bellen, telefoon in de hand, geen gordel om, vermoeidheid of roken, onze dashcams verbeteren de veiligheid van je wagenpark direct!

 

Extra dashcam opties

Optimaliseer de veiligheid van je wagenpark en voorkom ongevallen door volledige controle te nemen. Laat automatisch hoorbare waarschuwingen in real-time afspelen in de cabine om je bestuurders te alarmeren bij afleiding en bekijk gelijktijdig camerabeelden van zowel de weg als de bestuurder. Hiermee verkrijg je direct inzicht om proactief te handelen en de algehele veiligheid van je vloot te versterken.

De camera filmt de bestuurder

De camera filmt de achterkant

Beveiliging: 360 view

De camera filmt de weg

Deze organisaties
maken al gebruik van onze slimme producten

Benieuwd wat een dashcam voor jouw voertuigen kan betekenen?

Meer informatie over
onze fleet dashcams

Bereken in 2 minuten je tarief

Veel gestelde vragen

Onze dashboardcamera maakt gebruik van natuurlijk omgevingslicht, inclusief het licht van koplampen en straatverlichting. Dankzij de combinatie van deze elementen en de full HD-beeldkwaliteit levert de camera ook ’s nachts uitstekende prestaties.

De dashcam registreert voortdurend beeldmateriaal; echter, uitsluitend bij specifieke vooraf bepaalde events (triggers), die volledig naar wens zijn in te stellen, wordt de opname onmiddellijk veiliggesteld in een cloudomgeving. De opnames worden opgeslagen op een geheugenkaart (SD-kaart) en daarna doorgezet naar de cloud. Je kunt ook instellen dat bepaalde opnames van bijvoorbeeld telefoongebruik in de auto altijd bewaard worden voor bewijs tegen de bestuurder.

Nee, onze dashcams zijn niet afhankelijk van wifi. Ze zijn uitgerust met een 4G-dat simkaart waarmee de vooraf ingestelde triggers (events) worden veiliggesteld in de cloud, bijvoorbeeld inclusief 5 seconden voor en 5 seconden na het event.

Ondanks deze voorzorgsmaatregelen, als er sprake is van sabotage, zullen diverse sensoren direct melding maken. Als de camera bijvoorbeeld wordt afgedekt met bijvoorbeeld een sticker of een jas wordt hier direct een melding van doorgestuurd naar de wagenparkbeheerder.

De camera wordt stevig bevestigd aan de voorruit van het voertuig en vervolgens gekalibreerd. Onze deskundige monteur zorgt ervoor dat de bekabeling op een geordende wijze wordt weggewerkt en dat het zicht door de voorruit niet wordt gehinderd.

Meer weten hoe je onze dashcams kunt inzetten in je eigen organisatie?

Scroll naar boven

Bereken jouw tarief

In 2 minuten bereken je geheel vrijblijvend jouw tarief voor de slimste telematica oplossingen.