NIEUW

Huur gps-trackers voor evenementen

Maak gebruik van de voordelen van gps-tracking zonder vooraf grote investeringen.

Bekijk mogelijkheden

Verhuur gps-trackers zijn ideaal voor bijvoorbeeld

Handig voor het beheer van grote groepen auto’s, fietsen of boten bij bijv. evenementen. Meerdere (login) accounts mogelijk.

Bekijk zelf de locaties van deelnemers bijd auto rit evenementen, off-road events, oldtimer ritten, fietstochten, wielrenevents en deel ze met je publiek.

Importeer routes en deel de voortgang met jouw deelnemers, en bekijk op de kaart de voortgang (live) van iedere deelnemer.

Ontvang meldingen als deelnemers bepaalde checkpoints passeren.

Wat zijn de kosten?

Huur al vanaf 10 stuks

Je betaald voor de NedTrack Rental gps-tracker een vast bedrag voor de huur van de trackers. Hoe langer je huurt, hoe voordeliger het huurbedrag wordt. Dit bedrag is incl. data verbruik (simkaart), inlog van de uitgebreide app en webportaal. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een kaart te delen met collega’s of teamleden, waarmee ze in 1 oogopslag alle voertuigen kunnen volgen. Vanaf € 27,50 per tracker.

Hoe werkt het?

Gps-trackers huren bij NedTrack

Voor een kortere periode gebruik maken van de voordelen van een gps-tracker? Bij NedTrack is het per direct mogelijk om gps-trackers te huren al vanaf 1 week. Hierdoor is op voorhand geen grotere investering nodig. Voor een vast bedrag per week is het vanaf nu toch mogelijk om gebruik te maken van gps-trackers. Zo heb je direct inzicht in de live locatie van de gps-tracker via de app en het webportaal. Deze rental tracker is bijvoorbeeld inzetbaar bij evenementen zoals auto toertochten.

Eigenschappen

Live locatie

Formaat

Oplaadbaar

Montage

Geschikt voor

portable tracker

Live locatie: ✔️
(5 dagen live tracking)

Formaat: 10,8 x 6,1. x 3,0 cm

Oplaadbaar: ✔️

Montage: Magneet

Geschikt voor: Auto, motor, boot

Vanaf € 27,50 per week

MEER INFO
OBD Tracker

Live locatie: ✔️
(continue)

Formaat: 6,7 x 4,9 x 2,5 cm

Oplaadbaar: Voeding via OBD

Montage: OBD stekker

Geschikt voor: Auto, vrachtwagen

Vanaf € 27,50 per week

MEER INFO
mini portable
Tracker

Live locatie: ✔️
(48 uur live tracking)

Formaat: 6,8 × 3,8 × 2,3 cm

Oplaadbaar: ✔️

Montage: Draagbaar

Geschikt voor: Fiets, kano,boot

Vanaf € 27,50 per week

MEER INFO

Huur van onze trackers is mogelijk vanaf 10 stuks. Per tracker geldt een borg van € 75,- per tracker.

NedTrack Rental

Deze organisaties maken al gebruik van onze verhuur trackers

“Wij hebben de gps-trackers van NedTrack ingezet bij het volgen van ons team bij de Mille Miglia. Een legendarische en een van de bekendste enduranceraces ter wereld. Zo konden we precies in de gaten houden waar welke auto was. Ideaal voor ons serviceteam. Een aanrader voor het volgen van auto’s, als je de gps-trackers maar op bepaalde momenten in het jaar nodig hebt.”

Eigenaar Team Houtkamp

“Al een aantal jaar maken wij gebruik van de rental trackers van NedTrack.Op deze manier kunnen onze sponsoren en onze supporters thuis ons volgen tijdens de Cycle for Hope. De trackers zijn zeer nauwkeurig erg compact, handig voor op de fiets”.

Cycle for Hope

“Voor het volgen van de voertuigen waarmee wij gasten van het CyberSpace 2015 hebben vervoerd, maakten wij gebruik van de gps-trackers van NedTrack. Op deze manier konden wij eenvoudig in 1 overzicht alle locaties van de voertuigen raadplegen en in geval van calamiteiten direct actie ondernemen. Vanwege de verhuur constructie, was er geen grote investering nodig om gebruik te maken van alle gemakken van gps-tracking.”

CyberSpace 2015

Contactformulier NedTrack verhuur gps-trackers

Contact
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Veel gestelde vragen

Wat is de minimale verhuur periode van de gps-trackers?

De minimale huur periode van de NedTrack verhuur gps-trackers is 1 week (7 dagen). Wij rekenen € 27,50 per tracker excl. de borg van € 50,- per tracker.

Zijn de trackers eenvoudig te installeren?

Ja, de gps-trackers zijn erg eenvoudig in gebruik. Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, sturen wij de trackers via de post naar je op. Na ontvangst kan je de tracker zelf eenvoudig installeren met de meegeleverde instructie. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe je de gps-tracker kunt activeren. Bij vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen met onze support afdeling (0180- 43 75 68).

Voor bedrijfs/organisaties met een ANBI-status: 10% korting

Organisaties die een ANBI-status hebben, ontvangen over de gehele huurperiode een korting van 10%. Voor meer informatie neem hier contact op met onze sales afdeling via 0180- 43 75 68.