Werken bij Nedtrack

Met de slimste telematica oplossingen helpen wij onze klanten om nóg meer kosten te besparen, efficiënter werken en harder te groeien. Dit doen wij met een enthousiast team, al 20 jaar lang. Samen met onze klanten bedenken wij gerichte oplossingen die passen bij de uitdaging van de klant.

Support waar je blij van wordt. Bij Nedtrack zorgen wij dat je altijd binnen 4 uur bent geholpen.

Openstaande vacature(s):

PARTTIME CONTENT MARKETEER / SEO SPECIALIST

Met  Nedtrack bieden we de slimste gps & telematica oplossingen voor bedrijven met  grotere wagenparken en equipment. Dit doen wij met een enthousiast team, al ruim 20 jaar lang.  Naast Nedtrack hebben we ook nog 2 andere labels namelijk: Loca en de onze webshop Nedsoft.nl.

Wij zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste en creatieve Content Marketeer / SEO specialist die ons marketingteam komt versterken! Dat we ruim 20  jaar specialist zijn op het gebied van gps tracking, telematica en rittenregistratie mag bekend zijn, maar wat hebben we jouw te bieden?

Wat hebben we jouw te bieden?

Wat ga je doen?

Wat verwachten we van je?

Wij houden van ons werk, doen alles voor die ene glimlach op het gezicht van de klant en bieden je veel flexibiliteit, voor al het mooie wat het leven te bieden heeft.

Sta je te trappelen om bij ons aan de slag te gaan?
Leuk, we horen graag van je. Je kan je motivatie en CV hier op sturen. Heb je een portfolio met werk dat je graag wilt laten zien, stuur dit dan zeker mee!

Over ons
Met  Nedtrack bieden we de slimste telematica solutions voor bedrijven met de grotere wagenparken en equipment. Dit doen wij met een enthousiast team , al ruim 20 jaar lang.  Naast Nedtrack hebben we ook nog 2 andere labels waar je de de tofste content voor kunt gaan ontwikkelen, namelijk: Loca en onze webshop Nedsoft.nl.

Nedtrack | Brouwerstraat 30, 2984 AR, Ridderkerk 

Ontmoet de collega's van Nedtrack

Stuur je (open) sollicitatie
naar ons op

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Upload hier je motivatiebrief & CV

Staat je functie er niet tussen en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken?

We horen graag van je! Stuur je (open) sollicitatie en motivatie via dit formulier naar ons op, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven