Werken bij Nedtrack

Met de slimste telematica oplossingen helpen wij onze klanten om nóg meer kosten te besparen, efficiënter werken en harder te groeien. Dit doen wij met een enthousiast team, al 19 jaar lang. Samen met onze klanten bedenken wij gerichte oplossingen die passen bij de uitdaging van de klant.

Nedtrack over ons

Openstaande vacatures (1):

“Tijdens mijn stage bij Nedsoft heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van sales en marketing, waar ik de rest van mijn carrière veel aan ga hebben!”

Per direct zijn wij opzoek naar een stagiair die onze afdelingen Sales & Marketing kan ondersteunen.  Kom ons team dan versterken, wij hebben namelijk flinke groei ambities. Bij ons is er alle ruimte voor jouw ideeën, die je ook zelf kunt uitvoeren. Zo zijn wij druk bezig met een digitale transformatie op het gebied van sales, de uitrol van onze producten naar Duitsland en wordt één van onze labels voorzien van een hele nieuwe branding. Uitdaging gegarandeerd dus!

Wat ga je doen?
 Tijdens je stage ga je onze collega’s van de afdelingen sales en marketing ondersteunen. Op onze sales afdeling help je onze collega’s met het ondersteunen bij de dagelijkse verkooptaken, zoals het opstellen van offertes en contracten, het adviseren van klanten (telefonisch en per e-mail) en mag je meedenken met een uitdagend acquisitieplan. Onze afdeling marketing ga je ondersteunen bij het creëren van succesvolle content voor onze website en socials. Je helpt bij het analyseren van campagnes en doe je verbetervoorstellen. Ook ben je actief betrokken bij het schrijven van blogs, White papers en interview je klanten voor nieuwe customer cases.

Je profiel:
-Je volgt een opleiding op MBO niveau 4 of HBO in de richting commerciële economie/ online marketing / communicatie / e-commerce.
-Creatieve schrijfstijl (met een commercieel inzicht)
-Zin om tijdens jouw stage écht iets neer te zetten en daar hard voor te werken.
-Je bent een teamplayer.
-En.. een goede dosis humor!

Wat bieden wij? 
-Een omgeving waar je veel kunt leren, we staan open voor jouw ideeën
-Een snelle stageplaats, wij hebben per direct plek
-Je ontvangt een passende stagevergoeding
-En.. verse koffie, belangrijk voor een goede start van de dag!

Zin in deze uitdaging? 
Lijkt het je leuk om bij Nedsoft stage te komen lopen? Stuur je motivatie en CV op en wie weet nodigen wij je uit op gesprek.

Stuur je open sollicitatie
naar ons op

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Upload hier je motivatiebrief & CV

Staat je functie er niet tussen en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken?

We horen graag van je! Stuur je open sollicitatie en motivatie via dit formulier naar ons op, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven