Nieuw: Nedtrack LeaseControl

Traceer en beveilig je fleet met de unieke fleet management, speciaal ontwikkeld voor leasemaatschappijen.

Voordeligste Fleet management tool van Nederland
• Vooraf geen investering nodig, kies voor de optie: meefinancieren

Vanaf dag één rendement met minder kans op verlies of betalingsachterstanden

Traceer 24/7 de locatie van je fleet en voorkom verlies of diefstal

Schakel de motor van voertuig op afstand uit bij bijv. wanbetaling.

Platform speciaal ontwikkeld voor leasemaatschappijen

Fleetmanagement tool voor het volgen en terugvinden  van  voertuigen

Betalingsachterstanden en gestolen voertuigen voeren de lijst aan in de leasing markt binnen de automotive maar ook in braches zoals zwaar werkmaterieel. Met Nedtrack LeaseControl bieden wij de oplossing om voertuigen en machines eenvoudig op te sporen, te lokaliseren. Met de startonderbreker kan je  voertuigen op afstand uitschakelen. 

Zo verminder je de risico’s van wagenparkbeheer wagenparkbeheer voor leasing de dealrisico’s en verhoog je het  bedrijfsresultaat door kosten voor invorderingsprocedures te minimaliseren.

Speciaal ontwikkeld voor leasebedrijven

Wij bieden Nedtrack Lease Control aan leasemaatschappijen die actief zijn in de automotive om hen te helpen bij het proactief beveiligen van hun fleet door middel van slimme gps-tracking. Denk aan: auto’s, vrachtwagens, opleggers of machines.

Benut de potentie van je wagenpark met Nedtrack FleetControl

Met de speciaal ontwikkelde software voor wagenparkbeheerders heb je altijd en overal inzicht in je locatie van je wagenpark.

Wat zijn de voordelen

van Nedtrack LeaseControl?

Interesse in Nedtrack LeaseControl?
Vraag nu een demo aan

Vraag via dit formulier een demo aan

Veel gestelde vragen, wij hebben antwoord.

Met Nedtrack Leasecontrol bieden wij een betaalbare tracking oplossing aan speciaal voor leasebedrijven. Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem hier contact met ons op of neem telefonisch contact op met 0180 – 699 168.

Meefinancieren ook mogelijk:
Wist je dat het ook mogelijk is om onze tracking oplossing (hardware en software) mee te financieren bij je object zoals auto, vrachtwagen, machine of trailer.

De dekking is afhankelijk van de simkaart die gebruikt wordt. Standaard bieden wij dekking aan in de hele EU. Wilt u voertuigen buiten de EU traceren in bijvoorbeeld Afrika of Amerika? Neem dan contact op met één van onze telematica specialist, zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en bijhorende kosten.

Nedtrack LeaseControl bevat alleen de functies die nodig zijn voor de markt van autoleasing met een hoog risico, terwijl Mijn Nedtrack een platform is dat voor meerdere en geavanceerdere toepassingen gebruikt kan worden.

De gegevens over de locatie en bewegingen van het voertuig en alles wat het platform ontvangt van de GPS-apparatuur wordt 90 dagen bewaard.

Op dit moment heeft Nedtrack LeaseControl nog geen eigen mobiele App.

Nee, Nedtrack LeaseControl is een standalone platform en werkt niet samen met andere platformen zoals Mijn Nedtrack.

Ja, wij kunnen op maat gemaakte oplossingen ontwikkelen zodat Nedtrack LeaseControl naadloos samenwerkt met met andere systemen (bijv. ERP-oplossingen van derden of eigen ERP-oplossingen) met behulp van een software development kit (SDK).

Scroll naar boven

Bereken jouw tarief

In 2 minuten bereken je geheel vrijblijvend jouw tarief voor de slimste telematica oplossingen.