Met NedTrack kunt u heel eenvoudig uw Rittenregistratie bijhouden. De ingebouwde tracker registreert alle rit gegevens en voertuigbewegingen nauwkeurig en stuurt de gegevens door naar het online webportaal waar u alleen bij kunt. Het webportaal geeft u inzage in de rit historie en kunt u eenvoudig overzichten en rapportages uitdraaien. Uiteraard voldoen de rapportages aan alle eisen van de Belastingdienst.

NedTrack zorgt voor een volledig automatische rittenregistratie. Alle ritten worden geregistreerd met alle belangrijke informatie zoals reistijd, afstand, vertrek- en bezoekadres, postcodes en huisnummers. Ook heeft u de mogelijkheid om de rapportages op een vast gewenst moment in de week of maand in uw mailbox te laten komen. Zo is het wel heel makkelijk en hoeft u helemaal niks te doen!


Wat is Rittenregistratie?

Om de fiscale bijtelling te voorkomen, dient u te bewijzen dat er met het zakelijke voertuig niet meer dan 500 privékilometers per jaar worden gemaakt. Een digitale rittenregistratie zoals hetgeen NedTrack biedt is de meest handige manier om te bewijzen dat u deze limiet niet overschrijdt.

U kunt live uw gereden ritten, reistijden, vertrek- en aankomsttijden, afgelegde kilometers en bezoekadressen overal online bekijken. Deze zeer gedetailleerde gegevens zijn altijd in te zien en worden zeven jaar bewaard. Door middel van één druk op de knop kunt u vele verschillende rapportages te zien krijgen of zelf ontwerpen. U kunt zelf de tijdsperiode bepalen.

NedTrack werkt standaard door heel Europa. Via het online webportaal heeft u direct toegang tot alle gewenste gegevens:

Alle data kan worden geëxporteerd naar een Excel bestand, welke u kunt verstrekken aan de Belastingdienst.
Lees hier via eisen van de Belastingdienst meer over.