De voordelen van Nedtrack Rittenregistratie

Minder administratief werk en we voldoen aan eisen van de Belastingdienst

Bedrijf 
G-Cleaning

Resultaten
Tijdsbesparing
Voldoen aan eisen Belastingdienst

G-Cleaning uit Veldhoven is een compact schoonmaakbedrijf dat zich onderscheidt door grote flexibiliteit, zowel in tijd als in de aard van de werkzaamheden. Of u nu te kampen heeft met wateroverlast die snel verholpen moet zijn, of schoonmaakonderhoud van (speciale) ruimtes verzorgd wilt hebben, u bent bij ons aan het juiste adres. Dat geldt ook voor lichte bouwwerkzaamheden, milieuvriendelijke graffitiverwijdering, bouwhulp leveren op de bouw, schilderwerkzaamheden, tuinonderhoud, ontruimingen, calamiteitenhulp enz. Dit alles voor zowel zakelijk als particulier.

Wij zijn al lange tijd gebruiker van de rittenadministratiesystemen van Nedtrack. Gestart zijn wij rond 2014 omdat wij een rittenadministratie per auto wilden gaan bijhouden, gekozen is destijds voor de GPS Recorders van Nedtrack. Wij hadden destijds al een twintigtal auto’s en om dit goed bij te houden moesten wij die maandelijks uitlezen en de keren dat hier op het bedrijf een file ontstond om de kastjes uit te lezen zijn niet op 1 hand te tellen.

Rond 2018 werden we door Nedtrack opmerkzaam gemaakt op de Nedtrack 301 OBD-connectoren en de daarbij behorende Nedtrack abonnementen. Die connectoren passen op de diagnosecontrastekkers die tegenwoordig in iedere auto zit. Dit heeft als voordeel dat er altijd stroomvoorziening is als de auto beweegt én iedere auto is apart te volgen waar die zich op dat moment bevindt. Een ander voordeel is dat alle ritten automatisch opgeslagen worden en die ritten steeds up-to-date zijn.

Wij hebben als G-Cleaning daar in 2018 voor gekozen ter vervanging van de GPS Recorders en zijn zeer content met de 26 abonnementen die wij momenteel hebben, het scheelt veel administratief werk en we voldoen zo ook aan de rittenadministratie die de belastingdienst van ons verlangd. Het Nedtrack programma is eenvoudig te bedienen en biedt zo veel mogelijkheden, wij gebruiken er maar een paar van, het kan veel meer dan wij, op dit moment, nodig hebben. Ook zijn ze makkelijk bereikbaar, ze zijn vriendelijk en kunnen je vragen vaak telefonisch direct beantwoorden.

Bronvermelding afbeelding: Licht op Eindhoven.

Henno

Telematica specialist

Ook interessant?

Scroll naar boven