Klantcase Nedtrack gemeente Haarlemmermeer.

Al 10 jaar slimme en gebruiksvriendelijke rittenregistratie oplossingen van Nedtrack

Bedrijf 
Gemeente Haarlemmermeer

Oplossingen
Rittenregistratie

Resultaten
Tijdsbesparing & efficiency
Voldoen aan eisen Belastingdienst

Sinds 2012 maken wij gebruik van de slimme en gebruiksvriendelijke rittenregistratie oplossingen van Nedsoft, aldus Lydia, projectondersteuner bij de cluster Ingenieursbureau van gemeente Haarlemmermeer. Destijds zijn wij gestart met de aanschaf van 20 RittenRegistratie systemen, dat we daarna flink hebben uitgebreid.

In 2021 hebben wij de overstap gemaakt naar de nieuwste oplossing van Nedtrack: RittenRegistratie Plus. Met deze oplossing maken wij het voor onze mensen nog makkelijker om de rittenregistratie bij te houden. Via een overkoepelend dashboard kunnen wij overzichten van alle zakelijke ritten en de administratie voor de declaraties hiervan op afstand opvragen. Hierdoor is de administratieve last met betrekking tot de rittenregistratie volledig weggenomen. De supportafdeling van Nedtrack denkt mee over zaken zoals het leveren van de OBD splitkabels en het ontwikkelen van een custom-made dashboard.

Meerdere afdelingen maken nu gebruik van Nedtrack oplossingen

Inmiddels maken ongeveer 40 medewerkers binnen gemeente Haarlemmermeer gebruik van de rittenregistratie. “Onze afdeling is zo enthousiast over de oplossingen van Nedtrack, dat nu ook andere afdelingen binnen onze gemeente Haarlemmermeer vanaf maart dit jaar gebruik maken van Nedtrack RittenRegistratie. Door het gebruik van RittenRegistratie Plus binnen onze afdeling, besparen we een hoop tijd die we nu efficiënter kunnen inzetten voor de voorbereiding en uitvoering van projecten.

Minder administratieve rompslomp zorgt dat we meer tijd overhouden voor onze projecten. Dit komt de kwaliteit van de leefomgeving in gemeente Haarlemmermeer ten goede” vertelt Lydia in gesprek met Hugo Kampman. “Wij raden de Nedtrack RittenRegistratie oplossingen van harte aan bij andere overheidsinstellingen. We worden altijd adequaat en snel geholpen door het vriendelijke personeel van Nedtrack” aldus de tevreden projectondersteuner en gebruikers van RittenRegistratie Plus van gemeente Haarlemmermeer.

Bronvermelding afbeelding: Marjaruigrok.nl – Slim laadplein Gemeente Haarlemmermeer. 

Henno

Telematica specialist

Ook interessant?

Scroll naar boven