Slimste volgsystemen voor Detacheerders & Payroll

Met de slimste inzichten in je wagenpark, kan je nóg meer kosten besparen, veiligheid verbeteren en processen efficiënter inrichten.

Ontdek alle wagenparkbeheer oplossingen en rittenregistratie oplossingen voor bedrijven die actief zijn als detacheerder, payroll. ontdek alle mogelijkheden op Nedtrack.nl

Waarom Nedtrack?

Live inzicht in de locatie en bewegingen van je fleet

Via Mijn Nedtrack heb je 24/7 grip op je wagenpark via de handige app of het uitgebreide webportaal. Een calamiteit of is er een klus die snel uitgevoerd moet worden? Je hebt met Nedtrack altijd in kaart welke auto er het dichtst in de buurt is. Handig, want je afdeling planning hoeft niet meer oneindig rond te bellen.

Meerdere bestuurders voor 1 auto?

Rijden er meerdere mensen op 1 auto. Voor je administratie is dat niet heel handig.  Met Nedtrack bestuurdersidentificatie kan iedere persoon met een gepersonaliseerde ID-tag de auto starten. In Mijn Nedtrack zie je realtime de route en locatie.

Wist je dat?
Je de ID-tag voor het openen van deuren vaak ook kan gebruiken voor bestuurdersidentificatie.

Spreek medewerkers aan op hun rijstijl

Met de slimme analyses in de rijstijl van medewerkers, heb je inzicht in het remgedrag, de snelheid en de mate van anticiperen in het verkeer. Zorg voor een veiligere situatie en duurzamere rijstijl in het verkeer, door medewerkers aan te spreken op hun rijstijl. Met overzichtelijke rapporten in Mijn Nedtrack kan je handige analyses uitdraaien.

Minder kosten aan onderhoud en reparatie 

Via Mijn Nedtrack ontvang je bericht als het tijd is voor onderhoud aan auto’s. Door het tijdig en preventief laten uit voeren van onderhoud worden onnodige en dure reparaties voorkomen en houd je je wagenpark in topconditie.

Toegang tot

0 andere

slimme inzichten, zonder extra maandelijkse kosten

Bij Nedtrack ontvang je naast inzichten in de gereden ritten nog veel meer slimme extra’s waarmee je kosten kunt besparen en processen efficiënter kunt indelen.

Deze organisaties gingen je voor

Ook meer grip op je wagenpark?

Vraag nu een prijsvoorstel aan

Bereken in 2 minuten je tarief

Geheel vrijblijvend een prijsindicatie ontvangen?

Scroll naar boven

Bereken jouw tarief

In 2 minuten bereken je geheel vrijblijvend jouw tarief voor de slimste telematica oplossingen.