De slimste wagenpark oplossingen voor Zorg & gemeente

Met de slimste inzichten in je wagenpark kan je nóg meer kosten besparen en je fleet en processen nog efficiënter inrichten voor personeel.

Beheer je wagenpark in de zorg, thuiszorg, gemeente, overheid, wagenparkbeheer, fleetmanagement, ontdek de oplossingen op Nedtrack.nl

Waarom Nedtrack?

Met 1 klik realtime inzicht waar je medewerkers zich bevinden

In geval van calamiteiten of een spoed klus, kan je via Mijn Nedtrack eenvoudig zien welke collega er het dichtst bij in de buurt is. Oneindig rondbellen is voor de afdeling planning verleden tijd. En, verhoog ook je klanttevredenheid door snellere service.

Bespaar tijd met automatische rittenadministratie

Ontvang iedere maand volledig automatisch een rapportage van alle gereden ritten. Rijden je medewerkers ook privé met de auto’s? Kies dan voor de handige zakelijk- privé schakelaar in iedere auto. Nedtrack rittenregistratie voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst. 

Klantcase

Al 10 jaar slimme en gebruiksvriendelijke rittenregistratie oplossingen van Nedtrack

Minder administratieve rompslomp zorgt dat we meer tijd overhouden voor het uitvoeren van onze projecten.

Rijden er meerdere bestuurders in 1 voertuig?

Voor je administratie niet heel handig. Met Nedtrack bestuurdersidentificatie kan iedere medewerker met een gepersonaliseerde ID-tag de auto starten. In Mijn Nedtrack zie je precies, wie, wanneer en waar gereden heeft. 

Wist je dat je de ID-tag ook kunt gebruiken als slimme toegangscontrole bij het openen van deuren bij bijvoorbeeld klanten of patiënten. Wij kunnen ook bestaande toegangssystemen koppelen zoals brandstofpassen.

Denk duurzaam. Bespaar met rijstijlanalyse

Met de rijstijl analyse heb je inzicht in de snelheid, het remgedrag en de mate van anticiperen van je personeel. Met onze overzichtelijke rapporten, kan je je personeel eenvoudig aansturen op een duurzamer rijgedrag.

Bespaar op onderhoud
en reparatie 

Ontvang automatisch notificaties als het tijd is voor onderhoud aan je auto’s. Op deze manier houd je preventief zicht op het tijdig laten onderhouden van je wagenpark. Zo voorkom je dure reparaties en houd je je wagenpark in topconditie.

Toegang tot

0 andere

slimme inzichten, zonder extra maandelijkse kosten

Bij ons ontvang je naast inzichten in de gereden ritten nog veel extra slimme inzichten waarmee je kosten kunt besparen en efficiënter je processen kunt inrichten.

Deze organisaties gingen je voor

Je wagenpark ook efficiënter inrichten?

Vraag nu een prijsvoorstel aan

Bereken in 2 minuten je tarief

Ook de slimste inzichten over je wagenpark ontvangen?

Scroll naar boven

Bereken jouw tarief

In 2 minuten bereken je geheel vrijblijvend jouw tarief voor de slimste telematica oplossingen.