Heeft u vrachtwagens met waardevolle lading en wilt u graag weten waar ze zich op welk moment bevinden? Heeft u trailers die los gekoppeld worden van de wagen en onbeheerd achter worden gelaten en wilt u ze in de gaten kunnen houden? Wilt u bij diefstal in één oogopslag kunnen zien waar uw trailer zich bevindt?

Rust uw vrachtwagen/trailer dan uit met NedTrack. Zo bent u altijd op de hoogte van de locatie van uw trailer, kunt u bij diefstal direct zien waar de trailer zich bevindt en bent u in staat overzicht te houden van de locaties van uw trailers bij onbeheerd achterlaten.

U kunt eventueel een geofence instellen, een virtueel afgebakend gebied op de kaart. Hierdoor kunt u aangeven in welke gebied de trailer moet staan. Op het moment dat de trailer uit het gebied komt, door middel van diefstal/verplaatsing, ontvangt u een melding en bent u dus altijd gelijk op de hoogte. De tracker wordt geleverd met een interne accu welke lang meegaat zodat u altijd de exacte positie van uw trailer heeft.

Voordelen van ons product:

  • Altijd en overal op de hoogte van de locatie van uw trailer
  • Bij diefstal gelijk inzien waar uw trailer zich bevindt
  • Goed overzicht van de locaties van uw trailers bij onbeheerd achterlaten
  • Geofence mogelijkheid

Interesse? Vraag een prijsopgaaf aan!