Bedrijven hebben tegenwoordig nieuwe manieren nodig om hun containers en vracht te beheren. Vroeger was het vrijwel ondenkbaar dat bedrijven hun containers en vrachten op afstand konden beheren, maar door middel van de technologie op het gebied van mobiele communicatie is dat tegenwoordig heel makkelijk. Experts erkennen dat containers en hun inhoud het meeste risico lopen wanneer ze worden geladen op een schip.

Het vervoer, overladen van de containers op schepen en vrachtwagens, of het tijdelijk stallen van containers is erg risicovol. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste bedrijven niet weten waar 10% tot 15% van hun containers zich op dat moment bevindt.

Voor het volgen van containers hebben we verschillende types hardware. Aan de hand van uw wensen bepalen we samen welke tracker het meest geschikt is. We bieden trackers aan die op de buitenkant van de container geplaatst kunnen worden. De bevestiging van deze trackers kan op verschillende manieren. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een magneetvoet. Sommige magneten zijn zo sterk dat er speciaal gereedschap voor nodig is om de tracker weer los te maken.

Ook bieden we speciale trackers voor in de container aan. Omdat een gesloten, stalen container geen goed GPS/GSM signaal kan ontvangen is ervoor gekozen om deze antennes aan de buitenzijde van de container te monteren. Hierbij wordt het bestaande ventilatie rooster vervangen door een rooster met geïntegreerde GPS/GSM antenne waardoor hij van buitenaf niet te zien is en een optimaal ontvangst heeft. U kunt zelf instellen hoeveel locaties u per dag doorgestuurd wilt krijgen.

Voordelen van ons product:

  • Realtime inzicht in status en locatie
  • Meer efficiëntie door meer inzicht
  • Inzicht in afgelegde weg en kilometers

Nieuw: Loca, de nieuwste generatie gps-tracker zónder abonnement.

  • Dekking in heel de EU + 70 landen
  • Ontvang standaard 1 positie per dag
  • 3 jaar batterijduur

Interesse? Vraag een prijsopgaaf aan!