De beste telematica oplossingen

Hier vind je een overzicht van onze beste telematica oplossingen, waarmee we jouw business voorzien van de slimste inzichten. Voor iedere situatie hebben wij passende oplossingen.

Wat is het verschil tussen een inbouw tracker en een asset tracker?

Inbouwtracker

Deze type trackers adviseren wij als er een voeding aanwezig is, waar onze monteur de trackers op aansluiten.

Asset tracker

Is er geen stroom aanwezig, zoals bij een container? Dan adviseren wij gebruik te maken van asset tracking. Met een eigen batterij, gaan ze vaak jaren lang mee.

Support waar je blij van wordt. Bij Nedtrack zorgen wij dat je altijd binnen 4 uur bent geholpen.
Nedtrack Hardware Telematica Inbouw Tracker

Over inbouw trackers

Inbouw trackers worden door onze monteurs aangesloten op voedingsbron in een auto, kraan of vrachtwagen. Dit betekend dat ze realtime informatie kunnen doorsturen naar de Mijn Nedtrack omgeving.

Naast de realtime locatie, afgelegde ritten, rijstijl van de chaufeur kunnen wij ook verschillende sensoren aansluiten voor bijvoorbeeld het meten van temperatuur of luchtvochtigheid. 

Over asset trackers

Deze trackers worden meestal gebruikt als er geen bedrading mogelijk is. Ze zijn eenvoudig te installeren, zijn vaak stof en waterdicht. Vaak geven ze een aantal keer per dag een locatie door, dit komt omdat deze trackers werken op een eigen batterij. In sommige gevallen is het ook mogelijk om een melding te ontvangen als de trailer of container waar de tracker op bevestigd is wordt verplaatst.

Nedtrack asset tracking asset tracker

Slimme sensoren 

Onze slimme sensoren kunnen wij aansluiten op onze inbouw gps-trackers en asset trackers. Deze sensoren geven jouw de slimste inzichten over bijvoorbeeld: temperatuur, luchtvochtigheid, deur open/gesloten of laadklep sluiting. Alle inzichten kan je eenvoudig online monitoren via het Mijn Nedtrack webportaal of app. Met onze API kan je de gegevens ook doorsturen naar je eigen software, handig toch?

Betrouwbare databeveiliging

Wij werken alleen met state-of-the-art telematica oplossingen, die voldoen aan de laatste beveiligingsnormen. Ook doen wij er alles aan, om de informatie die de trakcers doorsturen naar de Mijn Nedtrack omgeving zo goed mogelijk te beveiligen:

Onze gps-specialisten vertellen je graag meer over de inzet van onze slimste telematica oplossingen

Wil je terug gebeld worden door onze specialist? Vul het formulier in

Liever direct een offerte?

Scroll naar boven

Bereken jouw tarief

In 2 minuten bereken je geheel vrijblijvend jouw tarief voor de slimste telematica oplossingen.