Algemeen

NedTrack werkt op basis van GPS. Dit betekent Global Positioning System en houdt in een wereldwijd plaatsbepalingssysteem. Hiermee kan door middel van satellieten binnen enkele seconden een locatie op aarde worden bepaald. De techniek in combinatie met NedTrack zorgt voor een optimale lokalisering van uw wagenpark, voer- of vaartuigen, materieel of personen.

Voor een prijsopgave kunt u een offerte aanvragen via het offerteformulier. NedTrack biedt zijn klanten altijd een marktconforme prijs.

Het is mogelijk NedTrack te leasen. Dit is mogelijk vanaf 13,95 per maand. In dit bedrag zitten alle kosten. Voor meer informatie en voorwaarden neem contact met ons op via het contactformulier.

De contractduur bepaalt u geheel zelf dit kan voor 1, 2 of 3 jarig worden afgesloten.

Eventuele updates zijn voor u als klant van NedTrack natuurlijk gratis.

Ja, standaard werkt NedTrack in heel Europa.

Ja, het webportaal is op dit moment in het Nederlands, Engels, Pools, Spaans, Duits en Frans verkrijgbaar. Heeft u behoefte aan een andere taal, neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

NedTrack heeft standaard een rapportage die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst zodat bijtelling wordt voorkomen.

Hardware

NedTrack maakt gebruikt van 3 criteria ’s waardoor een signaal wordt afgegeven. Er wordt gekeken naar de tijd (om de zoveel tijd wordt een signaal doorgegeven), de hoeks verandering (bij een bocht wordt er ook een signaal doorgegeven) en naar de afstand (bij een bepaalde afstand wordt er ook een signaal doorgegeven).

Op al onze producten zit standaard 2 jaar garantie.

Vele andere leveranciers kunnen wij in ons systeem implementeren. Vraag aan een van onze medewerkers voor meer informatie!

Inbouw

Onze inbouwer komt uiteraard naar u toe om NedTrack in te bouwen. U hoeft zelf niks te doen.

Ja, NedTrack is zelf in te bouwen, wij adviseren echter altijd een inbouw door onze monteur. Dit om de volledige kwaliteit te waarborgen en u krijgt ook gelijk een uitleg van onze monteur op locatie.

De inbouw neemt ongeveer 1 uur in beslag. Mochten er optionele accessoires bijkomen dan zal de tijd uiteraard iets langer zijn.

Ja, voor een gering tarief extra bouwt onze inbouwer ook buiten werktijden of in het weekend in.

Nee. NedTrack wordt volledig ingebouwd, u ziet hier niks van. Optionele accessoires kunnen eventueel wel te zien zijn.

Nee. NedTrack wordt volledig ingebouwd, u ziet hier niks van. Optionele accessoires kunnen eventueel wel te zien zijn.

Neem dan contact met ons op. Onze inbouwer bouwt voor een gering tarief NedTrack uit of over in een andere auto.

Rapportages en mogelijkheden Portaal

Ja, het ingebouwde kastje registreert ook of de motor/machine draait. Bij bijvoorbeeld een graafmachine die veelal op één plek staat kan toch geconstateerd worden of de motor draait.

Jazeker, het is mogelijk om op de digitale kaart in de NedTrack webportaal een ‘digitaal hekwerk’ te tekenen. Vervolgens kan er ingesteld worden dat u een SMS of email wenst te ontvangen als deze zone (eventueel tijdens bepaalde uren) verlaten of betreden wordt.

Ja, door gebruik van een iButton kan per wagen één of meerdere personen zich aanmelden met een sleutelhanger waardoor er exact geregistreerd wordt wie er in de wagen aanwezig is. Het is ook zo in te stellen dat de wagen alleen start nadat een bestuurder zich heeft aangemeld.

Of het nu gaat om een rittenregistratie, begintijden rapport van uw werknemers of een overzicht van de rij- en rusttijden, alle rapporten zijn te genereren. Het is zelfs mogelijk dat deze geheel automatisch op een door u gewenst tijdstip worden gemaild naar bepaalde personen.

U kunt oneindig veel voertuigen of objecten toevoegen in 1 account.

Load More