Algemeen

NedTrack werkt op basis van GPS. Dit betekent Global Positioning System en houdt in een wereldwijd plaatsbepalingssysteem. Hiermee kan door middel van satellieten binnen enkele seconden een locatie op aarde worden bepaald. De techniek in combinatie met NedTrack zorgt voor een optimale lokalisering van uw wagenpark, voer- of vaartuigen, materieel of personen.

Voor een prijsopgave kunt u een offerte aanvragen via het offerteformulier. NedTrack biedt zijn klanten altijd een marktconforme prijs.

Het is mogelijk NedTrack te leasen. Dit is mogelijk vanaf 13,95 per maand. In dit bedrag zitten alle kosten inbegrepen. Voor meer informatie en voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

De contractduur bepaalt u geheel zelf dit kan voor 1, 2 of 3 jarig worden afgesloten.

Eventuele updates(uitbreidingen) zijn voor u als klant van NedTrack natuurlijk geheel gratis.

Ja, NedTrack werkt standaard in Europa. Wanneer u vragen heeft over het eventueel gebruiken van Nedtrack buiten Europa raden wij u aan contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Klik hier om contact op te nemen met onze verkoopafdeling.

Ja, het webportaal is op dit moment beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Pools. Heeft u behoefte aan een andere taal, neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat wij samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

NedTrack heeft standaard een rapportage die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst zodat bijtelling wordt voorkomen. Indien de rapportage niet naar wens is kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wij hebben enige instructie video’s omtrent het gebruik van het Nedtrack web portaal. Hiermee hopen wij u verder te ondersteunen in het gebruik van Nedtrack. Klik hier om de link met instructie video’s te openen.

Hardware

NedTrack maakt gebruikt van 3 criteria ’s waardoor een signaal wordt afgegeven. Er wordt gekeken naar de tijd (om de zoveel tijd wordt een signaal doorgegeven), de hoeks verandering (bij een bocht wordt er ook een signaal doorgegeven) en naar de afstand (bij een bepaalde afstand wordt er ook een signaal doorgegeven).

Op al onze producten zit standaard 2 jaar garantie. Wanneer u enige problemen ondervindt kunt u altijd terecht bij onze helpdesk. Klik hier om contact op te nemen met onze helpdesk!

Vele andere leveranciers kunnen wij in ons systeem implementeren. Neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie.

Klik hier om contact op te nemen.

Inbouw

Onze monteur zal telefonisch contact met u opnemen voor een inbouw afspraak op locatie.

Ja, NedTrack is zelf in te bouwen, wij adviseren echter altijd een inbouw door onze monteur. Dit om de volledige kwaliteit te waarborgen. Ook kan onze monteur op locatie eventueel een kleine uitleg geven.

De inbouw neemt ongeveer 1 uur in beslag. Mochten er optionele accessoires bijkomen dan zal de tijd uiteraard iets langer zijn.

Ja, met een kleine toeslag bouwt onze monteur ook buiten werktijden of in het weekend apparatuur in.

Nee. NedTrack wordt volledig ingebouwd, u ziet hier niks van. Optionele accessoires kunnen eventueel wel te zien zijn.

Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze monteur bouwt voor een gering tarief NedTrack uit of over in een andere auto.

Rapportages en mogelijkheden Portaal

Ja, het ingebouwde kastje registreert ook of de motor/machine draait. Bij bijvoorbeeld een graafmachine die veelal op één plek staat kan toch geconstateerd worden of de motor draait.

Jazeker, het is mogelijk om op de digitale kaart in de NedTrack webportaal een ‘digitaal hekwerk’ te tekenen. Vervolgens kan er ingesteld worden dat u een SMS of email wenst te ontvangen als deze zone (eventueel tijdens bepaalde uren) verlaten of betreden wordt.

Ja, door gebruik van een iButton kan per wagen één of meerdere personen zich aanmelden met een sleutelhanger waardoor er exact geregistreerd wordt wie er in de wagen aanwezig is. Het is ook zo in te stellen dat de wagen alleen start nadat een bestuurder zich heeft aangemeld.

Of het nu gaat om een rittenregistratie, begintijden rapport van uw werknemers of een overzicht van de rij- en rusttijden, alle rapporten zijn te genereren. Het is zelfs mogelijk dat deze geheel automatisch op een door u gewenst tijdstip worden gemaild naar bepaalde personen.

U kunt oneindig veel voertuigen of objecten toevoegen in 1 account.

Ja dit kan wanneer u een inbouw module heeft met een Zakelijk/Prive schakelaar.
Wanneer u de schakelaar dan in de privé stand zet, zullen de privé adressen worden verborgen, en enkel uw ritafstand, en kilometerstanden in de rapportage worden getoond. Wanneer u deze optie wenst te activeren kunt u dit aanvragen via het uitbreidings formulier.

Klik hier voor de link met de instructie video omtrent het aanmaken van de geofence. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klik hier voor de link met de instructie video omtrent het wijzigen van de naam & kilometerstand. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klik hier voor de link met de instructie video omtrent het genereren van de rapportage. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klik hier voor de link met de instructie video omtrent het tonen van de route op de kaart. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klik Hier voor de link met de instructie video omtrent het niet zichtbaar zijn van de unit. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klik Hier voor de link met de instructie video omtrent het wijzigen van het wachtwoord. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.