Hoera een nieuwe huisstijl voor Nedtrack

Nieuwe huisstijl & website voor Nedtrack

We hebben Nedtrack in een volledig nieuw jasje gestoken! Onze oude huisstijl ging al een tijdje mee en was toe aan vervanging. Daarom hebben we onze huisstijl, logo, de website en onze slogan in een geheel nieuw jasje gestoken.

Nieuwe website
De website van Nedtrack is compleet vernieuwd. Zo hebben we de nieuwe huisstijl geïmplementeerd en is het voor (potentiele) klanten nog duidelijker welke oplossingen wij kunnen bieden. Ook hebben we de structuur verbeterd, zodat informatie nog sneller terug te vinden is. Op onze nieuwe website zal de komende weken steeds verder worden aangevuld met inspirerende klantcases en blogs.

 

Nedtrack: onderdeel van Nedsoft B.V.
Nedtrack is samen met Loca één van de labels van Nedsoft. Waarbij we met Nedsoft betaalbare en kant-en-klare rittenregistratie en live volg systemen aanbieden, ligt de focus bij Nedtrack op de grotere wagenparken in o.a. de automotive, bouw en infra, groenvoorziening en de sector transport en logistiek. Met Nedtrack gaan we samen met de klant opzoek naar gerichte telematica oplossingen die passen bij de uitdaging van de klant. Met deze gerichte oplossingen voorzien we klanten van de slimste inzichten in het wagenpark, bedrijfsmaterieel en mobiele werknemers zodat er nóg meer kosten bespaart kunnen worden, nog efficiënter gewerkt kan worden werken en bedrijven nog sneller kunnen groeien. Als klant van Nedtrack zorgen wij met ons team dat je altijd binnen 4 uur bent geholpen. Tevreden klanten, daar gaan we voor!

Pay-off: Smarter insights, faster growth
We voorzien onze klanten van slimme inzichten doordat ze gebruik maken van de beste telematica oplossingen. Met de slimste inzichten kunnen kosten worden bespaart, processen efficiënter worden ingericht, zodat onze klanten nog sneller groei kunnen realiseren.

Vragen over onze nieuwe huisstijl?
Neem dan contact op met onze afdeling marketing via: 0180 – 699 168.

Henno

Telematica specialist

Ook interessant?

Scroll naar boven