De slimste oplossingen voor lease & verhuur

Met de slimste inzichten in wagenpark of de verhuur van voertuigen, kan je tijd en geld besparen en processen efficiënter inrichten.

Nedtrack gps-tracking, telematica en wagenparkbeheer oplossingen voor de automotive zoals autoverhuur en auto leasing, leasemaatschapij auto fleetmanagement.

Waarom Nedtrack?

Met 1 klik realtime inzicht in je fleet

Via Mijn Nedtrack heb je 24/7 live inzicht in de bewegingen en de locatie van je wagenpark. Door het inzicht in de locatie en het gebruik kan je processen sneller inrichten.

Nu ook API koppeling mogelijk voor een koppeling met je eigen software.

Ontvang meldingen bij verdachte situaties

Verhoog de inzetbaarheid van je wagenpark 

Door inzicht in de locatie, sensorwaardes (d.m.v. CAN Bus), de motorstatus verlaag je je onderhoudskosten en zet je de auto’s van je wagenpark efficiënter in te zetten.

Denk duurzaam. Bespaar met rijstijlanalyse

Met de rijstijl analyse heb je inzicht in de snelheid, het remgedrag en het anticiperen van je personeel in het verkeer. Met onze overzichtelijke rapporten, kan je bestuurders eenvoudig aansturen op een duurzamer rijgedrag.

Bespaar op onderhoud
en reparatie 

Ontvang volledig geautomatiseerd bericht als het tijd is voor onderhoud aan je wagenpark. Op deze manier houd je grip  op het op tijd laten onderhouden van je fleet. Zo voorkom je dure reparaties en houd je je wagenpark altijd in top conditie.

Toegang tot

0 andere

slimme inzichten, zonder extra maandelijkse kosten

Bij ons ontvang je naast inzichten in de gereden ritten nog veel meer extra slimme inzichten waarmee je kosten kunt besparen en efficiënter je processen kunt inrichten.

Deze organisaties gingen je voor

Ook meer grip op je fleet?

Vraag nu een prijsvoorstel aan

Bereken in 2 minuten je tarief

Een prijsindicatie ontvangen voor jouw wagenpark?

Scroll naar boven

Bereken jouw tarief

In 2 minuten bereken je geheel vrijblijvend jouw tarief voor de slimste telematica oplossingen.