Rapporten

In het tabblad rapporten kunt u nieuwe rapporten genereren en exporteren.

Er zijn veel verschillende rapporten, standaard staat het Ritten rapport in uw portaal.

U kunt ook uitgebreidere rapporten gebruiken zoals Rittijden, indien u uitgebreidere rapporten wilt gebruiken dan kunt u dit aanvragen via de onderstaande link.

https://www.nedtrack.nl/uitbreidingen

Om rapporten te genereren moet u als eerst een template selecteren, dit is het rapport wat gegenereerd wordt, u kunt dit doen door linksboven in het vakje ‘Template’ te klikken en daarna het gewenste rapport te selecteren.

Hierna moet u een voertuig selecteren, dit doet u door in het vakje ‘Object’ uw voertuig te selecteren. Wanneer u hierna een tijdbestek heeft gekozen dan kunt u rechtsonder de knop ‘uitvoeren’

Wanneer u dit gedaan heeft dan ziet u rechtsonder een venster verschijnen met de ritten die gereden zijn.

De ritten zijn gegroepeerd per dag en wanneer u alle ritten van een bepaalde dag wilt zien dan kunt u naast ‘’ op het ‘’ icoon klikken hiermee wordt de dag uitgeklapt en ziet u alle ritten van die dag

In het geval dat u het rapport wil exporteren biedt het portaal hiervoor twee mogelijkheden, dit zijn pdf en Excel.

Indien u als pdf wilt opslaand dan kunt u gebruik maken van de knop:

Wanneer u als een Excel document wilt opslaand dan kunt u gebruik maken van de knop:

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Create iPhone web-based documentation