Berichten

In dit tabblad kunt u de ruwe data van uw tracker bekijken, dit is de data die de tracker doorgeeft aan de server, de server zet de gegevens daarna om in de ritten die u op de map ziet.

Om de data van uw tracker te zien moet u als eerste linksboven een voertuig selecteren, u kunt hierna de datums selecteren van de data die u zoekt en daarna op de knop ‘uitvoeren’ klikken. U ziet nu rechtsonder de data die binnen is gekomen.

Ook kunt u hier de sensor waardes van bijvoorbeeld een zakelijk/prive schakelaar, of Maaier aan/uit of elke andere sensor die is aangesloten op de tracker terugzien.

Dit tabblad is handig om te gebruiken als controle middel. U kunt hier precies zien wat de positie van een tracker was en wat zijn status toen was, u kunt hier bijvoorbeeld zien of de motor aan/uit stond of hoe hard het voertuig reed.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Full-featured EBook editor