Door middel van NedTrack heeft u altijd controle over de positie van uw vrachtwagen. De locaties van uw vrachtwagen(s) zijn direct en automatisch te zien in uw account op onze online Webportaal, waarop u vanaf elke locatie kunt inloggen. Via een computer, mobiele telefoon of tablet; NedTrack is beschikbaar. Ervaar zelf de voordelen NedTrack, hét voertuigvolgsysteem van Nederland!

Na installatie van NedTrack in uw vrachtwagen(s) heeft u gelijk inzicht in de posities van uw vrachtwagen door middel van onze online Webportaal. Wel zo handig, u hoeft weinig te doen en kunt gelijk aan de slag. NedTrack is voor van alles te gebruiken. Gebruik NedTrack als anti-diefstal van uw vrachtwagen. Voorkom ontvreemding! Gebruik NedTrack als controle op brandstofverbruik, rust pauzes, urenregistratie, ritten registratie etc. En natuurlijk; gebruik NedTrack voor het live volgen van uw vrachtwagen(s) zodat u kunt inspringen op plotselingen situaties en nieuwe opdrachten.

Voordelen van NedTrack

  • Direct inzicht van de exacte realtime locatie van uw vrachtwagen(s)
  • Inloggen via computer, tablet of mobiele telefoon
  • Geen software installatie nodig; alles online.
  • Betaalbaar en lage maandelijkse lasten.
  • Exacte locatie te zien, maar ook afgelegde routes en veel meer.U ziet dat NedTrack in vele situaties u tot voordeel kan zijn. Schaf daarom vandaag nog NedTrack aan en ervaar wat voor vele voordelen NedTrack uw bedrijf gaat bieden!