In sommige situaties is het nodig/wenselijk om personen te volgen. Dit kan omdat u graag wilt weten waar ze zijn, ter beveiliging of bijvoorbeeld omdat ze een verre reis gaan maken.

De portable tracker van NedTrack is bij uitstek geschikt voor kinderen, ouderen, koffers met waardevolle inhoud of voor bijvoorbeeld voertuigen waarin personen zich bevinden zoals een auto, boot of fiets. Dankzij de compacte omvang (de tracker is niet groter dan een klein lucifer doosje) van de portable tracker is hij erg gemakkelijk overal mee naar toe te nemen of eenvoudig in te bouwen.

De portable tracker beschikt over een paniek knop waarmee met één druk op de knop direct te achterhalen is waar de personen zich bevinden, zodat assistentie kan worden verleend. In het webportaal kunt u 24 uur, 365 dagen per jaar de tracker realtime volgen, de historie bekijken of geavanceerde rapporten uit draaien. De portable tracker is eenvoudig uit te breiden met extra accessoires zoals externe accu, magneet clip enz.

Eigenschappen
De portable tracker heeft als eigenschap dat hij ruim 6 dagen stand-by kan zijn (bij 1 positie per 10 minuten). Hij is waterdicht, en u hoeft hem niet te installeren. Doordat hij maar 60 gram weegt kan en past hij gewoon in uw zak!

Voordelen van ons product:

  • Track and trace van personen
  • Volgsysteem voor kinderen, ouderen en patiënten
  • Volgen van waardevolle bezittingen