Actueel

26-05-2016

Gratis uitbreidingen

Wij krijgen regelmatig de vraag: Kan dat met NedTrack? Daarom hebben wij een nieuwe functie toegevoegd. Een pagina waarop u uw wensen kunt doorgeven zodat wij dat voor u kunnen instellen. Het NedTrack GPS rittenregistratie en volgsysteem biedt standaard zoveel mogelijkheden dat wij best kunnen voorstellen dat u wat over het hoofd heeft gezien. Dat vinden wij zonde. Wellicht is er een functionaliteit die voor u heel handig is of veel tijd bespaart. Om deze pagina te bereiken logt u in op uw NedTrack portaal en gaat u naar APPS > Uitbreidingen


30-01-2016

NedTrack APP

Vanaf nu kan u gebruik maken van ons geheel vernieuwde gratis NedTrack App. Met deze App kunt u exact zien waar uw voertuigen/objecten zich bevinden en welke route ze hebben afgelegd. Zoek in de Android Play store of de Apple App Store op “NedTrack” of klik hieronder op een van de knoppen.


15-12-2015

We zijn verhuisd!

Met trots delen wij mee dat wij zijn verhuisd naar ons nieuwe pand. Vanaf deze locatie kunnen wij nu nog meer voor u betekenen. Wij kunnen u nu ook verwelkomen voor het inbouwen bij ons op locatie. Dit bied u meer flexibiliteit met het inplannen van een inbouwafspraak. Tijdens het wachten kunt u gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk en genieten van een goeie bak koffie.