Overzicht

Wanneer u ingelogd bent komt u meteen terecht in het hoofdmenu van Nedtrack®.

Het overzicht scherm geeft de lijst met alle beschikbare units en geeft toegang tot de basisfuncties met betrekking tot het real-time volgen.

De lijst kan ofwel alle beschikbare units tonen of slechts enkele van hen. Units kunnen eenvoudig worden toegevoegd en verwijderd uit de lijst, dit leidt echter niet tot definitieve verwijdering uit het systeem.

Rechts van de naam van elke unit, zijn er een aantal knoppen en gegevens zichtbaar waarmee het mogelijk is de status van de Unit te zien.

De keuze van de knoppen om te worden weergegeven zijn in het paneel aan te passen. Deze kolommen kunnen ook gebruikt worden om eenheden te sorteren.

Wanneer u op het icoon van een voertuig klikt klapt deze open en ziet u alle informatie in een oogopslag, u kunt hier de status van al uw trackers zien, hun positie, snelheid, aantal GPS satellieten waarmee de unit is verbonden etc.

Wanneer u meer informatie wilt zien over een bepaalde functie dan kunt u navigeren naar de gewenste pagina boven in de balk.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: News and information about help authoring tools and software