Gebruikers

Het venster gebruikers is een verzameling van alle gebruikers die zijn gekoppeld aan uw account, vaak zijn dit sub-accounts met minder rechten voor werknemers.

Let op: Wanneer u een nieuwe gebruiker aan wil maken dan moet u eerst contact opnemen met de helpdesk, wij geven u dan de rechten om units toe te wijzen aan de gewenste accounts.

U kunt een nieuwe gebruiker aanmaken door linksboven op de knop ‘Nieuw’ te klikken.

In het nieuwe venster moet u een naam en wachtwoord voor de nieuwe gebruiker instellen.

Wanneer u wilt dat deze gebruiker alleen kan inloggen via een bepaalde pc dan kunt u dit doen door een ‘Host mask’ in te vullen, dit is het ip adres van de gewenste computer.

U kunt hierna onderin de rechten van de gebruiker instellen.

Wanneer u deze instellingen naar wens heeft aangepast dan kunt u naar het volgende scherm navigeren door bovenin op ‘toegang’ te klikken, hier selecteert u de voertuigen die in het nieuwe account terechtkomen

U kunt de rechten per unit specifiek instellen door de gewenste rechten aan te vinken.

Indien u wilt dat het nieuwe account mobiel beschikbaar is dan moet u bij het tabblad ‘geavanceerd’ een vink plaatsen achter ‘Activeer mobiele toegang’, u kunt hier ook een e-mailadres invoegen waar het account aan gelinkt wordt (wanneer u dit niet doet dan blijft het account aan de email van het hoofdaccount gekoppeld).

Wanneer u alles naar wens heeft ingevuld dan kunt u rechtsonder op de knop ‘OK’ klikken, u kunt hierna inloggen als de nieuwe gebruiker en alles controleren.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Produce online help for Qt applications