Coronavirus: lees hier de actuele maatregelen van NedTrack.

Update 17 maart 2020

De ontwikkelingen van het coronavirus gaan ontzettend snel. Om de veiligheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen, volgen wij de richtlijnen van de Rijksoverheid.

De medewerkers van NedTrack die thuis kunnen werken laten we niet onnodig naar kantoor komen. Wij zijn gewoon telefonisch bereikbaar, wel kan het zo zijn dat u wat langer moet wachten dan u van ons gewend bent. Mochten we iets moeilijker telefonisch bereikbaar zijn, stuur dan een e-mail naar onze support afdeling. Zo komt uw vraag in ons ticket systeem waarin ook iedereen vanuit huis in kan. U kunt ons bereiken via support@nedsoft.com

Bestellingen zullen gewoon dagelijks verzonden worden zoals u van ons gewend bent. Onze monteurs doen hun best om alle inbouw afspraken volgens planning te laten verlopen. Hou er wel rekening mee dat zij in verband met het coronavirus geen handen schudden.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Wie verkouden is of koorts heeft, blijft thuis. Als er aanvullende maatregelen komen, passen wij ons beleid hierop aan. U leest het op onze website.

We hopen op uw begrip.

Team NedTrack

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.