Met NedTrack kunt u snel en eenvoudig uw auto volgen via GPS. De locaties van uw auto(s) zijn direct en automatisch te zien in het online Webportaal, waarop u vanaf elke locatie kunt inloggen. Via een computer, mobiele telefoon of tablet; NedTrack is beschikbaar. Ervaar zelf de voordelen NedTrack, hét voertuigvolgsysteem van Nederland! Na installatie van NedTrack in uw auto(s) heeft gelijk inzicht in de posities van uw auto door middel van een online account. Door middel van GPS (satellieten) en GPRS (mobiele netwerk), worden locaties bepaald. Voor de locatie bepaling wordt gebruik gemaakt van de meest moderne GPS/Glonass technieken.

Voordelen van NedTrack

  • Direct inzicht van de exacte realtime locatie van uw auto(s)
  • Inloggen via computer, tablet of mobiele telefoon
  • Geen software installatie nodig; alles online.
  • Betaalbare maandelijkse lasten.
  • Exacte locatie te zien, maar ook afgelegde routes en veel meer.

U kunt NedTrack voor van alles gebruiken. Of het nu gaat om in geval van diefstal de locatie van uw auto(s) te achter halen, het controleren van uw personeel of omdat het bijvoorbeeld gaat om te kijken welke medewerker het dichts bij een (nieuwe) opdracht is; NedTrack is er voor u.

U ziet dat NedTrack in vele situaties u tot voordeel kan zijn. Vraag daarom vandaag nog geheel vrijblijvend een Offerte aan en ervaar wat voor vele voordelen NedTrack uw bedrijf gaat bieden!