De NedTrack GPS App maakt live volgen via het NedTrack portaal mogelijk via de GPS van een tablet of smartphone. Het starten met volgen kan handmatig ingeschakeld worden of wordt ingeschakeld via een vooraf in te stellen werkschema waardoor de app zichzelf tijdens werkdagen/uren automatisch activeert.

Het is tevens mogelijk om te chatten vanaf de app naar het NedTrack webportaal en terug waardoor fouten in gegevens, zoals bijvoorbeeld fouten die kunnen ontstaan door mondeling doorgeven van adresgegevens, definitief tot het verleden behoren.

U heeft ook de mogelijkheid om beeldmateriaal te versturen, zodat u bijvoorbeeld in het geval van een calamiteit direct een afbeelding van de situatie door kunt sturen naar kantoor.

Om inzichtelijk te krijgen wat op enig moment de status van werkzaamheden is kan de chauffeur zelf aangeven wat hij aan het doen is zoals, Laden, Lossen, Wachten.

Via het NedTrack webportaal kunnen met deze gegevens rapportages worden gegenereerd. Naast de drie genoemde statussen kunnen er meer door u zelf te definiƫren statussen worden aangemaakt.

Deze app is perfect voor bijvoorbeeld evenementen of incidentele tracking oplossingen. De app is minder geschikt voor RittenRegistratie.

Voordelen van ons product:

  • 24/7 direct inzicht in de exacte locatie van uw medewerkers
  • Volgen via de GPS van een tablet of smartphone
  • Chatten beschikbaar vanaf de app naar het NedTrack webportaal
  • Mogelijkheid tot versturen van beeldmateriaal
  • Status van werkzaamheden inzichtelijk

Interesse? Vraag een prijsopgaaf aan!