Live route Mille Miglia 2021

Volg de route van Berend & Ernesto (AC Ace) en Hugo & Ellen (Peugeot 203)

 

Volg de route van de
Peugeot 203 en de AC Ace

Live volgen niet langer actief.

#millemigliaofficial

Delahaye 135M, one of 11 Geo Ham roadsters built by Figoni & Falaschi and the only one bodied post-war. This photo was Friday on the field for lasvegasconcours
.
.
.

#figoni #figoni&falaschi #figonietfalaschi
#delahaye #delahaye135 #prewarcar #prewarcars #millemiglia #1000miglia #vintageracecar #vintagerace #vintageracecars #vintageracers #1000migliapeople #millemiglia_italy #millemigliaofficial #fastcarsltd #delahaye135s #delahayecars #delahayeracingteam #delahayeracing #delahayecompetition #showcar #carshows #lasvegasconcours
...

30 0

Fiat 514 Sport

#bresciaclassiccars #fiat #millemigliaofficial #autofficina #classicars #restauroautodepoca #vintagecars
...

63 1

Alfa Romeo 6C 1750 GS Zagato

#bresciaclassiccars #alfa #alfaromeo #zagato #millemigliaofficial #autofficina
...

125 1

Where the eagles fly

#1000miglia2021 #carvintage
...

42 2

Over de Peugeot 203 uit 1949:

De Peugeot 203 is het eerste naoorlogse model van het Franse automerk Peugeot. Tussen 1949, productie-einde van de 202, en 1954, lancering van de 403, was het het enige model van Peugeot.

Het was een opvallend moderne, gestroomlijnde auto, de eerste Peugeot met zelfdragende constructie. Ook de 1290 cc 4 cilinder « super-carré » motor die 42 pk leverde was nieuw ontworpen. In een latere versie opgevoerd tot 45 pk, waarmee een topsnelheid van 120 km/u kon worden gehaald. Andere vernieuwingen waren de fuseebesturing, de gesynchroniseerde vierversnellingsbak en onafhankelijke wielophanging.

De 203 had groot succes in duurritten. In 1953 wonnen Andre Mercier en Charles de Cortanze in 17 dagen een race van Parijs naar Kaapstad (15.000 km), wat overigens ook de zuinigheid van de auto onderstreepte: met een volle tank haalde je 900 km. 

Over de AC Ace uit 1957:

De AC Ace is een auto van het Britse merk AC. AC wilde onder leiding van Thames Ditton een nieuwe 2-liter auto. Hij liet deze ontwerpen door Joh Tojeiro en hij ontwierp een cabriolet. John Tojeiro haalde zijn inspiratie van de Ferrari Barchetta. De nieuwe Ace gaf AC na de Tweede Wereldoorlog weer een goede reputatie. De eerst gebouwde versie had een topsnelheid van 163 km/h en haalde een sprint van 0–100 km/h in 13 s In 1956 kwam AC met een nieuwe motor voor de Ace, genaamd de Bristol, deze had een topsnelheid van 186 km/h, 120 pk en een sprint van 0–100 km/h in 9 s De auto had door deze motor ook een veel beter weggedrag.

Van 1961 tot 1963 werden er enkele Aces gemaakt met een 2,6 liter zes-cilinder-in-lijn Ford motor. Deze auto’s met deze “Ken Rudd-motor” had 170 pk.

Binnenkort een eigen evenement?

Volg deelnemers met onze verhuur gps-trackers.

Over NedTrack

GPS Tracking Solutions

NedTrack is een product van Nedsoft en Nedsoft biedt al meer dan 19 jaar betaalbare kilometerregistratie software voor het Nederlandse MKB. Deze software is eenvoudig in gebruik en bedoeld om tijdswinst op te leveren voor de gebruiker. De software draait om de kern functionaliteit van het pakket waardoor er niet betaald hoeft te worden voor allerlei onnodige extra’s. Bovendien denken klanten mee over de functionaliteiten die in nieuwe versies komen. Nedsoft richt zich zowel op de klein zelfstandige als ook op het middensegment van het Nederlandse MKB.

Over het team
Het team van Nedsoft bestaat uit een klein, maar zeer enthousiast team van mensen met 1 doel; het optimaliseren van de producten van Nedsoft en het MKB helpen in hun dagelijkse bezigheden. Het team bestaat uit verschillende mensen met allemaal hun eigen verantwoordelijkheid. Of het nu gaat om de helpdesk, service, ontwikkelen, administratie of verkoop; wij zijn er voor u als klant. Wij vinden het ontzettend leuk nieuwe projecten aan te pakken en doen dit met enthousiasme, gedrevenheid en humor!

Bronvermelding teksten Peugeot 203 en AC Ace: Wikipedia.org